Vakantieparken Adriatische kust - Italie

Vakantieparken Adriatische kust - Italie? Bekijk de onderstaande aanbieders voor meer informatie en prijzen.

lees meer

Adriatische kust, deze streek ligt aan de Adriatische Zee en heeft vele badplaatsen met mooie brede zandstranden en een geleidelijk aflopende zee. De bekendste plaatsen zijn Ravenna en Rimini.Langs de Adriatische Zee liggen tientallen pittoreske badplaatsjes, ze hebben leuke winkelstraatjes, restaurantjes maar vooral dat prachtige strand aan de diepblauwe zee.Voor zonliefhebbers is deze kuststreek een uitstekende vakantiebestemming, u kunt in de badplaatsen leuk shoppen, er is voldoende vertier en in de restaurantjes maakt u kennis met de goede Italiaanse keuken. Vakantiepark Residence Le Ginestre ligt in Cavallino, nabij Venetië en biedt alles voor een welverdiende vakantie, de plaatst Lido di Jesolo met zijn 10 km lange winkelstaat ligt op korte afstand en de oude Doge-stad Venetië is per boot te bereiken; park Residence Porto Sole  biedt u naast strand en uitzicht op zee vanuit de vakantiewoning een groot zwembad met ligweide, terwijl op 10 km afstand het vertrekpunt ligt naar Venetië.

Vacanceselect

Vacanceselect - Adriatische Kust

Lekker naar de adriatische kust van Italie op vakantie. Vacanceselect biedt u de mogelijkheid om te verblijven op een vakantiepark dicht bij de kust waar u kunt genieten met uw gezin van de prachtige zandstranden en de heer lijke zon. Kijk snel naar het aanbod om uw accomodatie te selecteren en te boeken.

bekijk aanbod
Vrijuit

Vrijuit - goedkoop naar Adriatische Kust

In Nederland is Vrij Uit marktleider op het gebied van autovakanties, Vrij Uit heeft aanbod verspreid over 16 Europese landen waaronder Italie Adriatische Kust. Op de meeste boeiende plekjes vindt u hotels, appartementen, vakantiewoningen, vakantieparken, bungalowparken en campings met volledig ingerichte tenten en stacaravans.

bekijk aanbod
Pharos

Pharos Reizen - park aanbiedingen Adriatische Kust

In Italie vindt u de adriatische kust met hun brede stranden, rustige zee en gezellige kustplaatsen met in de avond een zeer levendige boulevard. Ideaal voor gezinnen met kleine kinderen zodat u als ouder ook optimaal kan genieten van uw vakantie. Pharos reizen bied in deze regio en groot aantal vakantieparken aan waar u uw vakantie heerlijk kunt beginnen. boek snel!

bekijk aanbod
De Jong intra

De Jong Intra - verzorgd vakantiepark Adriatische Kust

De adriatische kust staat vooral bekend om de plaatsen Rimini, Riccione en Cattolica. De mooie zandstranden zijn voor famillies met kinderen een ideale manier om de vakantie door te brengen. Met als uitval basis een vakatiepark van de Jong Intra voorzien van alle luxe hoeft u zich geen enkele zorgen te maken over uw vakantie in Italie.

bekijk aanbod